Filmbib er en tjeneste som lar deg låne filmer med ditt nasjonale lånekort.

Filmbib er distribusjonsportalen for Innkjøpsordningen for kort- og dokumentarfilm. Ordningen administreres av Norsk filminstitutt på oppdrag fra Kulturdepartementet og er opprettet for å gi et norske publikum tilgang til norsk kort- og dokumentarfilm via biblioteket.

Alle som har Nasjonalt lånekort og pin-kode kan få tilgang til Filmbib. Tjensten er tilgjengelig i din nettleser på PC/Mac, og i applikasjoner for iOS og Android på håndholdte enheter.

Du får se kort- og dokumentarfilmer av nyere dato, men også et utvalg av filmer som går tilbake i tid. Du vil finne en unik samling av kortfilmer for både barn og voksne: animasjonsfilmer, eksperimentelle filmer og humoristiske korte historier. Her er også historisk interessante og samfunnsaktuelle dokumentarer og mye mer. Besøk Filmbib ofte! Det blir stadig lagt filmer til i tjenesten.

Prøv Filmbib her


.
Del med venner og kjente!
    Translate »
    Click to listen highlighted text!