Lier bibliotek blir meråpent!
Fra mandag 5. mars 2018 er hovedbiblioteket i Lierbyen et meråpent bibliotek. Det betyr at om du som låner skriver under på en kontrakt og oppdaterer lånekortet ditt, vil du få tilgang til biblioteket mellom klokken 07.00-23.00 hver dag – alle dager i året. Kontrakten kan printes ut her og tas med til biblioteket, eller fylles ut på biblioteket når du kommer i den betjente tiden.

Tranby filial vil også bli meråpen i løpet av våren.

Vi på biblioteket er kjempeglade for å kunne utvide tilbudet vårt til våre lånere, men vi må påpeke at i de meråpne timene vil biblioteket være ubetjent. Trenger du hjelp med noe må du dermed komme under våre vanlige åpningstider, så hjelper vi deg gjerne.

Du må være over 15 år for å kunne benytte deg av det meråpne biblioteket og du forplikter deg til å kjenne og overholde reglene i kontrakten. Lånekortet som adgangskort er personlig og alle som oppholder seg i bibliotekets lokaler skal ha et eget oppgradert kort. Foresatte som har med seg barn under 15 år, må aldri etterlate barnet alene i den meråpne tiden.

I den meråpne tiden kan du benytte deg av de fleste av våre fasiliteter, med unntak av studiecellene. Du kan…
…låne og levere bøker, tidsskrifter, dvd’er osv. på automatene*
…sitte her og lese
…bruke det trådløse nettverket vårt og våre datamaskiner
…scanne, kopiere og printe ut
…gjøre lekser
…jobbe
…henge med venner
…benytte deg av Pressreader – som lar deg låne aviser fra hele verden på mobil, nettbrett og data og som fungerer i syv dager etter du har vært pålogget bibliotekets trådløse nettverk. (Supert å laste ned aviser til lørdagsfrokosten når man har god tid til å lese)!

*Ikke alle fjernlånte bøker kan lånes/leveres på automatene våre, så disse må ordnes med når biblioteket er betjent.

Biblioteket vil være videoovervåket i de meråpne timene. Området utenfor biblioteket vil videoovervåkes etter Rema 1000s stengetid. Filmingen er for alles sikkerhet og for å kunne forhindre uønsket oppførsel. Videomaterialet vil oppbevares etter gjeldende lover og forskrifter, og eventuelt hærverk vil politianmeldes.

Del med venner og kjente!
    Translate »
    Click to listen highlighted text!